Villa Orchard – O oază de liniște în Brașov

Îi ador pe Denisa și pe Cătălin! Nu că-s părtinitoare, că-s brașoveni de ai mei, dar îs oameni tineri, cu tare mult fainoșag. Cine sunt Denisa și Cătălin? Sunt gazdele noastre de la Villa Orchard din Brașov, doi tineri ce au construit un loc de poveste la marginea Brașovului pentru oaspeții lor.

Unde este Villa Orchard și cum ajungi la ei?

Simplu! Din Piața Sfatului până la ei, în cartierul Stupini, faci doar 7 minute cu mașina. 7 minute în care fugi de agitația orașului, într-un loc care îi tare fain și cosy….

Dar hai să îți povestesc pe îndelete….

Pentru cine este Villa Orchard din Brașov?

Când Denisa și Cătălin s-au gândit cum ar trebui să arate acest loc și la cine o să le calce pragul, și fără echivoc au vrut să creeze un loc atât pentru familii, cât și pentru tineri. Însă, mai mult decât un loc, eu au creat o experiență, pentru oricine le va călca pragul. Azi, Villa Orchard este un loc, ca o oază de liniște, în care atât familiile cu copii pot veni aici, cât și grupurile de prieteni.

Pensiunea are 5 camere duble cu băi proprii, cu un design minimalist și cu un contrast de culori tari, dar incredibil de plăcute. Sincer, mărturisesc verdele smarald, în combinație cu albul pur sunt irezistibile sufletului meu. Camerele sunt super spațioase și unele cu vedere la Tâmpa. Să tot stai să admiri această priveliște. Și dimineața și seara.

Jos, la parter avem un living mare, cu o zonă de luat masa și o zonă de relaxare. Ce îmi place foarte mult? Atmosfera cosy de la Villa Orchard…. Totul este difuz și confortabil… De la zona de luat masa, decorată cu licheni, până la canapeaua și fotoliul incredibil de confortabile în care te cufunzi cu o carte în mână….

Tot la parter, avem și o bucătărie imensă, complet utilată, unde putem găti în voie orice ne dorim.

Dar, hai să ieșim puțin afară. În curtea imensă, găsim un ciubăr, un foișor cu grătar, un loc pentru foc de tabără și o livadă cu meri.

Care sunt atuurile pensiunii?

Eh, aici chiar mi-e greu să povestesc, căci, trebuie să aleg despre care să vorbesc mai întâi…. Și jur că tare îmi e greu…. Nu cred că voi putea alege vreodată între leagănul de pe balcon, unde mi-am băut cafeaua de dimineață, ciubărul în care am stat noaptea și am privit cerul cu ale sale milioane de stele și măreața Tâmpa sau focul de tabără unde am savurat un pahar de vin fiert. Și când ajungeți aici trebuie să le experimentați pe toate, pentru că aceasta este esența unui concediu la Villa Orchard.

Chiar așa, voi dacă ați fi în locul meu ce ați alege?

De ce mi-a plăcut așa de tare aici?

Fără echivoc, am recunoscut! Denisa și Cătălin m-au cucerit de la prima vedere. Cu amabilitatea lor, pasiunea pentru turism și dorința lor de a face oaspeții să se simtă minunat și să aibă experiențe de poveste sunt gazdele perfecte.

Însă, experiențele pe care le-am trăit aici, la Villa Orchard, cu siguranță au un loc special în sufletul meu. Și pentru că tare mult ne-a plăcut, aici, al  și-a serbat ziua de naștere și prietenul și colegul meu de călătorii Siltrips, care a povestit aici despre experiența noastră.

De la Villa Orchard în împrejurimi…

Aici, ai două variante…. Fie rămâi să te bucuri de pensiune, de livada de meri și de grătarul încins, de cântecul păsărelelor și de priveliștea Tâmpei, fie mergi la plimbare și explorezi. Unde? Păi tot eu îți spun, căci variante sunt tare multe.

Așa cum ți-am zis deja, la doar 7 minute este centru Brașovului cu ale sale cafenele romantice și restaurante cu mâncare delicioasă. Și nu ne oprim aici…. îți recomand și alte variante:

  1. Poți petrece o zi la bălăceală la Paradisul Acvatic.
  2. Poți vizita Castelului Bran, Cetatea Râșnov, Cetarea Hărman;
  3. Iar dacă vreți să îi amuzați pe cei mici Dino Park Râșnov și / sau Sanctuarul de ursi de la Zărnești sunt o opțiune tare bună.

Așadar, dacă plănuiești o vacanță de poveste alături de prietenii tăi, crede-mă, pe cuvânt, Villa Orchard este locul unde să te cazezi când vrei să vii in Brașov.

Despre alte cazări inedite în România, găsiți informații și în articolele:

King’s Rock Cabin – cazarea de 1 miliard de stele

Casa Pelinica – “Pedepsiți” în vacanța la bunici

Pensiunea La Bunica – pensiunea cu cea mai frumoasă priveliște din România

Pensiunea Casa Humor – 10 motive să te cazezi aici

Daylight Tiny House by Pura Vida – O cazare de vis (Destinații inedite în România – ep.18)

Dacă ți-a plăcut acest articol, hai să-l împărtășim cu prietenii care iubesc călătoriile. Nu uita să le dai un share și prietenilor tăi. Te invit să îți creezi tu propria experiență, plecând de la informațiile din articolele și itinerariile mele.

Spor la călătorit!

Distribuiti pe Facebook
Distribuiti pe Twitter

Itinerarii