Utilizarea magazinului online https://www.anapedia-travel.ro/ înseamnă acceptarea Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Site-ul https://www.anapedia-travel.ro/ este proprietatea Negoita Ana Maria Camelia PFA, cu sediul în Municipiul Brasov, Str. Jepilor, Nr.14, Bloc A26 , Et.5, Ap 21, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F8/1101/2019, CUI 41818768.

Întregul conținut al site-ului https://www.anapedia-travel.ro/ (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) este proprietatea Negoita Ana Maria Camelia PFA și intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.

Niciun material nu poate fi reprodus, parțial sau integral fără permisiunea prealabilă a Negoita Ana Maria Camelia PFA. Toate drepturile sunt rezervate. Dacă pe acest site sesizați o eventuală încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa: ananegoita18@yahoo.com.

Negoita Ana Maria Camelia PFA nu poate fi făcut responsabilă pentru nicio paguba adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului https://www.anapedia-travel.ro/ sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini sau fișiere de pe acesta.

Este necesar acordul pentru Negoita Ana Maria Camelia PFA a lega acest site cu alte site-uri. Negoita Ana Maria Camelia PFA nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Prețurile produselor https://www.anapedia-travel.ro/ sunt actualizate la anumite intervale de timp.

 

Prețuri

Prețurile de pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ taxa pe valoarea adăugată, TVA (19%).

Modalitatile de plata a Continutului sunt urmatoarele:

Plata prin Mobilpay: In cazul platii prin procesatorul Mobilpay, Clientul introduce in aplicatie datele de identificare ale cardului cu care va efectua plata, din contul de card al Clientului urmand a fi debitata suma necesara platii Continutului.

 

Litigii

Prin accesarea site-ului https://www.anapedia-travel.ro/ (vizitarea sau cumpărarea produselor oferite de acesta) și bifarea căsuței „Sunt de acord cu Termenii și Condițiile”, utilizatorul se declară de acord cu „Termenii și conditiile de utilizare” de mai sus.

Orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizator și Negoita Ana Maria Camelia PFA se va rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care apare o astfel de situație, persoana de contact este Negoita Ana Maria Camelia. Adresa de e-mail la care pot fi transmise eventuale nemulțumiri și probleme este ananegoita18@yahoo.com sau ne puteți contacta la numărul de telefon: 0741 361 046.

Dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

Dispoziții finale

Negoita Ana Maria Camelia PFA își rezervă dreptul de a efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și ale continutului site-ului http://https://www.anapedia-travel.ro// și a structurii acestuia, fără notificare prealabilă.

Negoita Ana Maria Camelia PFA nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză.

 

Politica de confidentialitate

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Negoita Ana Maria Camelia PFAare obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Clienti.

Prin accesarea Site-ului, Clientii isi exprima in mod expres consimtamantul ca Negoita Ana Maria Camelia PFA sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita, in mod nelimitat teritorial si temporal, datele cu caracter personal furnizate de acestia, respectiv datele furnizate catre Negoita Ana Maria Camelia PFA atunci cand Clientul isi creaza Contul in Site si/sau transmite Comanda.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea catre Clienti a informatiilor privind situatia Contului deschis in Site si a stadiului Comenzilor acestora, comunicari comerciale.

Clientii beneficiaza, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei.

Prin deschiderea Contului in Site si/sau prin transmiterea Comenzii, Clientul isi exprima in mod expres consimtamantul ca Negoita Ana Maria Camelia PFA sa ii transmita comunicari comerciale referitoare la Continutul oferit Negoita Ana Maria Camelia PFA. In cazul in care Clientul nu doreste primirea unor astfel de comunicari, acesta se poate dezabona accesand linkul cu aceasta destinatie din mesajul eletronic primit.

Negoita Ana Maria Camelia PFA nu colecteaza alte date personale decat cele furnizate de Client. In situatia in care Clientul nu doreste ca Negoita Ana Maria Camelia PFA sa colecteze datele personale ale acestuia, Clientul nu trebuie sa furnizeze aceste date. Clientul poate solicita Negoita Ana Maria Camelia PFA, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, stergerea datelor personale prelucrate; stergerea datelor personale va fi insotita de stergerea Contului din Site.