🇨🇴Din Columbia am venit cu tolba plină de povești și de experiențe, de amintiri, de gusturi …. Prietenii de la România Actualităţi m-au invitat să povestesc despre călătorii, despre experiențe și despre locuri faine și oameni extraordinari.

😍A ieșit o emisiune tare faină, căci alături de Echipa Radio România Actualități, povestind despre călătorii, timpul trece tare repede. La voi mereu e tare fain…

🙏Vă mulțumesc de invitație!🙏 Întregul interviu îl găsiți la link.

PS: Vouă cum vi s-a părut⁉️ Căci eu am avut niște super emoții😁

Anapedia călătorește și povestește…..

Călătoare cu norma întreagă, de 14 ani, din Indonezia până în SUA, am văzut până acum mai bine de 40 de țări. Zile de concediu, promoții la biletele de avion, destinații de pe TO DO’s List – combinate de n câte k, să optimizez, să călătoresc cât mai mult. Așa am reușit, așa mi-am motivat prietenii să călătorească alături de mine și să trăim momente unice.

Mereu cu temele făcute, gata să răspundă la orice întrebare atunci când planifică o călătorie, o Wikipedia umană așa cum afirmă ea însăși.

Ea e Anapedia și te va duce pe blogul ei din Indonezia până în SUA, dar nu numai. De la destinații inedite în România, la experiențe descrise în amănunt în Egipt, poți fii sigur că aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie…
⦁ Anapedia travel- Ana Negoiță
4 continente, 46 de țări, 454.036 de km, 500.000 de fotografii și peste 2000 de locuri, așa descrie Ana, în câteva cuvinte, experiența ei de travel blogger de până acum. Articolele Anei sunt foarte bine documentate. Nici nu încape îndoială, având în vedere că prietenii o descriu drept „Wikipedia umană” când vine vorba de călătorii (de aici și numele de Anapedia).
📻 Azi am avut prima mea experiența la radio……♥️💜 Și trebuie sa recunosc că a fost WOW!!

😁 Deși, când am pășit în redacție eram plină de emoții, imediat ce am cunoscut echipa Radio România, acestea s-au disipat și, alături de ei am realizat un interviu tare frumos și vibrant.

🌍 Am povestit cu pasiune despre călătorii….. dar nu despre orice fel de călătorii … ci despre acele călătorii în care experiențele devin lecții de viață ce schimbă oameni și caractere. Ne-am emoționat la povești despre bunătate, umilință, dăruire și iubire necondiționată.

🎥 Te invit să urmărești întreaga emisiune👇👇 https://fb.watch/fJwLl-KVoQ/
Are în palmares 4 continente, 46 de țări vizitate, peste 450.000 de mii de kilometri parcurși și sute de mii de fotografii capturate prin toată lumea. Ana Negoiță este Anapedia, fata cu părul roșu care și-a îndeplinit visul de a explora lumea, iar acum îi ajută și pe ceilalți. A muncit enorm, iar în prezent, Anapedia este printre din cei mai cunoscuți bloggeri de călătorie din România.
Dacă nu ai idee unde să îți petreci concediul anul acesta sau ai în plan o vizită în insula Gran Canaria, mai puțin cunoscută decât sora ei, Tenerife, am alcătuit o listă cu top 12 atracții turistice din Gran Canaria pe care să nu le ratezi dacă ajungi în zonă.