King’s Rock Cabin – cazarea de 1 miliard de stele

„Hai să fugim într-un loc în care să fie doar pentru noi și al nostru?” De câte ori ai auzit în gând aceste cuvinte când te gândeai la partenerul tău? Azi, vreau să îți arăt că un astfel de loc există. DA! Există, și chiar într-un decor de poveste la poalele munților Piatra Craiului. În Zărnești, la 30 km de Brașov, este o căsuță spectaculoasă și plină de surprize. King’s Rock Cabin este o cabană plină de farmec și romantism. Perfectă pentru tine și perechea ta!

Hai în căsuța de 1 miliard de stele!

 King’s Rock Cabin este o căsuță construită din lemn, cu pereți și tavanul de sticlă. Ziua, noaptea prin geamurile largi poți admira cerul sau munții Piatra Craiului. Deși ești în interior ai o senzație extremă de libertate. În fața ochilor ai un întreg spectacol care se desfășoară în mai multe acte. Răsărit. Apus. Soare. Ploaie. Ceață. Zi. Noapte. Ține de tine să îți alegi preferatul. Mărturisesc….. al meu este NOAPTEA. În camera de sus, întinsă în pat, privind cerul prin Velux-ul între-deschis, concluzionez….. sunt cazată în locul cu toate stelele care pot fi văzute de ochiul uman. Poate fi undeva mai bine sau mai frumos, decât în acest loc în care spectacolul naturii doar de desfășoară și noi, vizitatorii trebuie doar să ne deschidem ochii și sufletul ca să le primim?

Cabana  King’s Rock Cabin  este un loc tare special! Atât pentru apropierea ei de natură și de tot ceea ce este mai autentic, cât și cu al său design aparte. Hai să îți arăt cât este de spectaculoasă….

  King’s Rock Cabin este locul unde NOUL și VECHIUL converg

Dormitorul de la etaj

Cabana are 2 dormitoare (unul la etaj si unul la parter) și un living foarte mare cu bucătăria inclusă. Nimic nu sună spectaculos până aici. Dar, dacă îți spun că dormitorul de sus este unul matrimonial foarte mare, în care pe un fundal de lemn lăcuit impecabil, găsim o fabuloasă cadă freestanding. Da! Chiar în dormitor? Și mai plusez puțin, chiar în fața ei, se află un lavoar din lemn masiv. Impresionant, așa-i?

Puzderia de stele de pe cer + cada freestanding = rețeta perfectă pentru o cură de romantism memorabil.

Dormitorul de la parter

Dar să coborâm scările și revenim puțin cu picioarele pe pământ…… la propriu….. căci, la figurat, este cam greu aici…. 🙂 . Se păstrează aceleași elemente rustice care se împletesc de minune cu eleganța și fastuozitatea confortului modern. De data aceasta, baia este separată de dormitor. Dar, atenție! Asta nu înseamnă că este mai puțin spectaculoasă….. din contră. Iar aici, din nou las imaginile să vorbească de la sine.

Eh… cum e până aici? …. Te vezi în această locație alături de perechea ta?

Însă, nu am terminat de descris acest loc fabulos……… nu ți-am povestit despre open space-ul de la parter.

 Livingul  King’s Rock Cabin

Living-ul și bucătăria converg aici într-un open space tare confortabil și cosy. Prin geamurile mari în formă de A, lumina pătrunde în cabană și se reflectă pe combinația de cărămidă cu lemn, creând o atmosferă intimă. Atât de tare mi-a plăcut, încât m-am așezat pe canapea și preț de câteva ore bune am privit afară pe geam. Singurele momente de pauză, erau cele în care mergeam la expressor după o binemeritată cafea. Nu știu cum să vă spun, dar tare greu mi-a fost să mă despart de acel loc și de această priveliște. Căci, cel mai mult, recunosc, mi-a plăcut să îmi savurez cafeaua de dimineață pe canapeaua din living. Liniștea ce înconjoară cabana și frumusețea muntelui Piatra Craiului în lumina caldă a dimineții au fost balsam pentru sufletul meu.

Și pentru că mi-a plăcut atât de mult, la plecare Universul mi-a oferit din nou un cadou special pentru mine –  un curcubeu superb. Și, atunci, cititorule, te mai întreb încă o dată…. Poți să nu te îndrăgostești iremediabil de această locație?

Și dacă te întrebi ce poți face câteva zile aici….

Tot eu îți ofer răspunsul…. Și îți spun că în mod cert că nu te vei plictisi indiferent de varianta pe care o vei alege. Poți să te bucuri de cabană sau poți să explorezi împrejurimile.

În și pe lângă cabana King’s Rock Cabin.…..

Aici totul te îmbie la relaxare. De la canapeaua aceasta confortabilă unde poți să bei o cafea și să te lași pradă visării, sau să te afunzi în paginile unei cărți, până la băile relaxante și pline de răsfăț.

Și la  King’s Rock Cabin am mai avut parte de o surpriză jucăușă – Cioco și cei 2 colegi ai săi ne-au făcut să zâmbim și să ne jucăm cu ei. Cioco, este cred, cel mai iubăreț și ascultător câine pe care l-am cunoscut. Dimineața ne aducea la ușă piatra lui și aștepta cuminte să ieșim afară să ne jucăm cu el. Oare poți rezista unui asemenea suflețel?

Iar dacă, nu aveți chef de plimbări sau drumeții aici găsiți și un foișor cu grătar, perfect pentru a servi o cină sau un mic-dejun cu priveliște.

Prin împrejurimile de la cabana King’s Rock Cabin……

Așa cum am mai spus,  King’s Rock Cabin  este despre interior și despre exterior. Despre natură și minunățiile ei.

Dacă îți place muntele, Piatra Craiului este un munte care îți oferă diferite trasee cu grade de dificultate diferite și cu priveliști spectaculoase. Fie că vrei să faci o drumeție până la Plaiul Foii (pe jos sau cu bicicleta), fie că vrei să te cufunzi în verdele crud din poienile de la baza muntelui, fie că vrei să urci pe cele mai înalte culmi ale muntelui și să ajungi în Șaua Pietrei Craiului sau poate vrei să tragi o fugă până la Brașov să bei o cafea în Piața Sfatului, de la King’s Rock Cabin le poți face pe toate.

Și nu ne oprim aici…. îți recomand o mulțime de alte locuri:

  1. Plaiul Foii (o plimbare pe jos, cu bicicleta sau cu mașina)
  2. Cabana Curmătura și/sau pe Marele Grohotiș.
  3. Castelului Bran și/sau Cetatea Râșnov;
  4. Dino Park Râșnov și / sau Sanctuarul de ursi de la Zărnești.– pentru cei mici și nu numai;
  5. Brașov cu centrul său istoric sau cu Paradisul Acvatic.

Iar, la final, trebuie să recunosc cu mâna pe suflet: King’s Rock Cabin este locația ce va rămâne lipită de sufletul meu, căci …. altfel nu se poate….. a fost, dragoste la prima vedere. Bogdan și Alina vă mulțumesc că ați creat această cazare de 1 miliard de stele

Despre alte cazări inedite în România, găsiți informații și în articolele:

Casa Pelinica – “Pedepsiți” în vacanța la bunici

Pensiunea La Bunica – pensiunea cu cea mai frumoasă priveliște din România

Castelul Lupilor – Un castel plin de legende și experiente exotice – (Destinații inedite în România – ep.6)

Pensiunea Casa Humor – 10 motive să te cazezi aici

Daylight Tiny House by Pura Vida – O cazare de vis (Destinații inedite în România – ep.18)

Dacă ți-a plăcut acest articol, hai să-l împărtășim cu prietenii care iubesc călătoriile. Nu uita să le dai un share și prietenilor tăi. Te invit să îți creezi tu propria experiență, plecând de la informațiile din articolele și itinerariile mele.

Spor la călătorit!

Distribuiti pe Facebook
Distribuiti pe Twitter

Itinerarii