Most Wanted -> Destinația anului 2021 în România

Chiar dacă 2020 nu a fost un an obișnuit, în care să călătoresc pe Glob în lung și în lat, a fost un an extraordinar pentru că am descoperit o altă Românie. O Românie a oamenilor frumoși, cu povești pline de pasiune, o Românie cu locuri incredibile, cu peisaje care îți taie respirația la propriu. Anul acesta proiectul Destinatia Anului 2021 ne provoacă să descoperim care este cel mai fain loc din România în 2021 – care fie ne-a rămas în suflet, fie e pe lista noastră de To Do’s.

Acceptați provocarea Destinatia Anului 2021?

Haideți să facem cunoscute acele locuri minunate care ne-au rămas lipite de suflet, acele experiențe de care cu drag ne amintim și acei oameni ce ne-au întâmpinat cu un zâmbet cald. Merită să fie cunoscute/cunoscuți.

Alăturați-vă proiectului nostru! Trebuie doar să nominalizați și să votați.

Cum nominalizăm?

  1. Intrăm pe site-ul Destinația Anului 2021
  2. Nominalizăm destinația favorită – nominalizarea trebuie să fie o locație specifică: un sat (ex. Rimetea, Cernat); un oraș (ex. Brașov, Sibiu, Sighișoara) sau o regiune (maxim de dimensiunea unui județ) – ex. Țara Făgărașului (destinația anului în 2020), Bucovina – o destinație plină de adrenalină, Delta Dunării cu ale sale peisaje unice, Maramureș cu tradițiile și bucatele delicioase etc.
  3. Nu putem nominaliza destinații vaste, ex: Transilvania, Moldova, Oltenia.
  4. Putem nominaliza oricâte locații dorim.

Nominalizați în chenarul mov, locul acela care v-a rămas în suflet prin frumusețea sa inedită, prin gustul mâncărurilor pregătite cu dragoste sau prin frumusețea oamenilor care v-au fost gazde. Nominalizările se fac până în data de 4 iunie 2021. Apoi, pe 5 iunie vor fi anunțate cele mai nominalizate 6 destinații iar acestea vor merge în finală.

Cum votăm?

      1. Vă vom invita apoi să vă votați destinația preferată dintre cele 6 finaliste. Prietenii de la Prima TV vor merge în cele 6 locații câștigătoare și ne vor prezenta în fiecare săptămână câte o locație.

      2. Pe 4 septembrie pe Prima TV se va desemna Destinația anului 2021 în România.

Destinațiile inedite din România, pe care eu le-am propus pentru Destinatia Anului 2021:

Deja știți că îmi place să cunosc locuri noi, inedite (așa cum îmi place mie să le numesc “off the beaten path” care să nu fie extra mega comerciale și cunoscute). Ador locurile care și-au păstrat tradițiile, ador oamenii frumoși, naturali care ne întâmpină cu inima deschisă și ne arată ce înseamnă ospitalitatea.

Haideți să descoperim împreună cât mai multe astfel de locuri în România!

Bucovina turismului activ
Bucovina turismului activ

 

Țara Făgărașului
Țara Făgărașului
I Giardini di Zoe
I Giardini di Zoe
Villa Vinea
Villa Vinea

 

Ce poți face 3 zile în Bucovina – Top 10 activități pline de adrenalină

Munții Apuseni – 5 obiective în 2 zile

Țara Făgărașului – Top 12 obiective de vizitat în 3 zile

I Giardini di Zoe – Un Colț de Rai

Villa Vinea – locul meu de suflet din Transilvania (Destinații inedite în România, ep.1)

Muzeul Haszmann Pál – cel mai complex muzeu tehnic din România

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, hai să-l împărtășim cu prietenii care iubesc călătoriile. Nu uita să le dai un share și prietenilor tăi. Te invit să îți creezi tu propria experiență, plecând de la informațiile din articolele și itinerariile mele.

Spor la călătorit!

Distribuiti pe Facebook
Distribuiti pe Twitter

Itinerarii