Siam Park – o zi plină de adrenalină și de relaxare ca în Tailanda

Să fim realiști, cea mai faină vacanță este cea în care te distrezi. Este vacanța în care îți depășești limitele și la final zici: ”Mamăăăăăăă ce fain a fost. Mai vreau!!!!!” Așa că după excursia din Tenerife, nu pot decât să vă dau un sfat: părăsiți plaja pentru o zi!!! Fără regret și vizitați Siam Park.

Știți voi, nouă vărsătorilor ne place adrenalina. Cum ar fi un concediu fără? Borring, nu? Așa că…. Follow us într-o zi plină de aventuri la Siam Park.

O zi la Siam Park

Nu știu alții cum sunt, dar eu de Tailanda sunt îndrăgostită până peste cap. Așa că, tot ce are legătură cu acel loc drag sufletului meu, pentru mine este ca un cadou mult așteptat. Dacă și voi iubiți Tailanda, cu siguranță că o să vă placă acest loc și o să vă bucurați de el. Parcul este construit (asemenea Loro Parque) să aducă aminte de minunata și îndepărtata Tailandă. De la denumirile tuturor atracțiilor, până la atmosfera luxuriantă, totul te duce cu gândul la iubita Tailandă.

Amestecul fascinant de adrenalină și de relaxare a fost pentru mine cocktailul potrivit pe care îl așteptam de ceva vreme.

Atracțiile pline de adrenalină pe care le-am încercat la Siam Park

Nu este un secret! Iubesc adrenalina și tot ceea ce este legat de aceste senzații tari. Așa că pentru mine, Siam Park este locul potrivit. Am vrut să încerc toate atracțiile parcului, însă din păcate, nu am avut timp. Dar cele pe care le-am testat au fost foarte faine. Iată pe ce m-am aventurat:

The Dragon – o plută rapidă pentru un grup de 4 persoane se aruncă în jos pe un tub și este propulsată în sus și se învârte în jurul unui con, în timp ce un dragon care răcnește. Și dacă asta nu te învârte suficient, The Dragon garantează o stropire în sens invers acelor de ceasornic înainte de a coborî din punctul de plecare.

Tower of Power – Clar, punctul culminant din tot parcul este Tower of Power. Cei care îndrăznesc să îl încerce sunt chiar curajoșii parcului. Se alunecă “solo” pe un jgheab de aproape 90 de grade, cu o cădere de 28 de metri în doar 4 secunde. Veți ajunge să accelerați până la 50 km / h. Oh, pentru ca lucrurile să fie și mai extreme, jos, se trece și printr-un bazin infestat de rechini și alți pești. Dar nu e de speriat! Oricum, eu nu prea mi-am dat seama. Viteza cu care am trecut prin tubul din acvariu și apa care îmi sărea în ochi m-au făcut să nu realizez prima dată despre ce e vorba. Așa că, ride-ul  nu e așa de dramatic pe cât pare. Rechinii nu te pot prinde, căci ești închis în tub și totul se întâmplă cu o viteză amețitoare.

Atracțiile relaxante pe care le-am încercat la Siam Park

Dar, parcă am simțit și nevoia de puțină relaxare. Așa că am experimentat și câteva dintre atracțiile mai „chill”:

Sea Lion Island – nici o primire mai caldă decât cea de la o grămadă de lei de mare iubitori de distracție în timp ce înoată și se joacă în apă.

Sea Lion Siam Park
Sea Lion Siam Park

Mai Thai River  – remember regiunea Chiang Mai, și de cel mai lung râu leneș din lume. Călătoria pe apă în jurul parcului este relaxantă și amuzantă. Noi ne-am distrat teribil.

The Wave Palace – mândria Siam Park este piscina cu valuri. Înălțându-se până la 3 metri, vizitatorii de toate vârstele se pot bucura de ea. Pe margine este nisip alb, pitoresc ca în Tailanda.

Atracțiile pe care nu le-am încercat la Siam Park

The Lost City – ce ne aduce aminte de Ayutthaya, este un oraș pierdut pentru cei mici cu multe surprize și capcane: cu pistoale cu apă ce stropesc trecătorii, un labirint întreg de poduri și plase, găleți de apă ce se înclină asupra oamenilor sau numeroase tobogane.

The Lost City
The Lost City

VIP Place – Pentru a vă trata cu adevărat, rezervați una dintre cabanele VIP, care primește 1 zi de admitere pentru patru, mâncare all-inclusive și câteva băuturi, abonament rapid, dulapuri, plutitoare și propriul dvs. spațiu privat pentru ziua respectivă.

Coco Beach –  un loc minunat pentru copiii mai mici, cu valurile sale blânde și plaja cu nisip alb.

Coco Beach Siam Park
Coco Beach Siam Park

Tips & Tricks pentru orice vizitator al Siam Park

  1. Programul – zilnic 10am-6.00pm. Atenție!! La ora 17.30 se închid restaurantele și snack barurile. Magazinul de suveniruri și supermarket-ul de la intrare rămân deschise până la 18.00.
  2. Parcul este foarte aglomerat. Așa că merită să ajungi acolo devreme pentru a evita cozile. Pentru acces rapid, căci, în sezon, cozile pot fi enorme, poți cumpăra o intrare Fast Track sau bilete de lux sau abonamente rapide, care vă permit să săriți la fiecare coadă, cu excepția Tower of Power.
  3. Deși, cozile pot fi destul de lungi, Parcul este conceput în așa fel încât să stați, cât mai mult posibil la umbră – ideal dacă vizitați Siam Park cu copii.
  4. Nu uitați de crema cu protecție solară. Combinația dintre apa răcoroasă și soarele fierbinte african poate crea o arsură destul de urâtă pe piele.
  5. Există restricții de înălțime – sunt cu strictețe puse în aplicare pentru siguranța vizitatorilor. Doar Lost City, Sawasdee și Wave Palace nu au nicio restricție. Pentru Tower of Power sunt 1,4 m și 14 ani +. Pentru a verifica restricțiile de înălțime pentru fiecare obiectiv, vizitați site-ul lor web Siam Park.
  6. Restaurantele și barurile – în funcție de biletul pe care îl achiziționați aveți mâncare și băutură incluse. La orele de vârf se formează cozi foarte mari. În plus, la restaurantul The Wave Palace nu sunt foarte multe mese disponibile. Este destul de greu să prinzi o masă la umbră.
  7. Parcul este imens, este mult de mers pe jos, și câteodată trebuie să urcați destul de mult pentru a ajunge la startul toboganelor.
  8. Papucii de apă – este recomandat să aveți papuci de apă. Șlapii nu sunt admiși pe tobogane. Îi lăsați la urcare și să vă reîntoarceți să îi colectați. În plus, este destul de greu să mergeți desculți prin parc. Puteți cumpăra papuci de apă și de la Siam Park – 10 eur.
  9. Biletele Combo – nu încercați să vizitați ambele atracții în aceeași zi. Sunt la capetele opuse ale insulei și sunt prea frumoase ca să ratați esența.
  10. Există un serviciu gratuit de transfer către cele trei orașe din apropiere și preluarea autobuzelor publice în jurul insulei. În sezon sunt aglomerate.

Siam Park – Cui i se adresează?

Așa că parcul de distracții este potrivit pentru toată lumea. Fie că vreți să petreceți o zi relaxantă, fie vă doriți să simțiți adrenalina la cote maxime alături de prieteni sau de familie, în mod indubitabil, Siam Park este locul potrivit.

Situat în sudul insulei Tenerife, este cel mai bun parc acvatic din lume, potrivit Trip Advisor, care i-a conferit titlul de Best of the Best timp de 6 ani consecutiv.

Fie că sunteți în vacanță cu întreaga familie, vă bucurați de o escapadă romantică sau scăpați o vreme cu prietenii, o excursie în parc poate fi exact ceea ce căutați. Căutați o modalitate de a vă ridica spiritul, în cel mai bun mod? Ieșiți afară și bucurați-vă de tot ce insula are de oferit! Pe Tenerife, cea mai mare dintre Insulele Canare, există o serie de parcuri care se vor potrivi nevoilor și nevoilor dvs. specifice pentru a vă face următoarea vacanță cât mai bună.

Această vacanță în lumea de poveste a Tailandei plină de relaxare și/sau adrenalină a fost petrecută la invitația prietenilor de la Christian Tour în parteneriat cu Animawings .

Iar dacă aveți nevoie de un partener pentru vacanța dvs. din această vară, urmăriți ofertele de la Animawings sau de la Christian Tour

Despre alte atracții din Tenerife, găsiți informații în articolele:

El Teide – Muntele cu cea mai frumoasă priveliște din Europa

Bahia Principe Fantasia Tenerife – o vacanță de poveste a la Disney

Despre alte orașe din Spania, găsiți informații în articolele:

Cadiz – Bijuteria ascunsă a Andaluziei

Uite o străduță faină – hai pe aici…. – Lost in Barcelona

Dacă ți-a plăcut acest articol, hai să-l împărtășim cu prietenii care iubesc călătoriile. Nu uita să le dai un share și prietenilor tăi. Te invit să îți creezi tu propria experiență, plecând de la informațiile din articolele și itinerariile mele.

Spor la călătorit!

Share on facebook
Distribuiti pe Facebook
Share on twitter
Distribuiti pe Twitter

Itinerarii