Green Forest Ghermin – Un weekend plin de amintiri alături de gașca ta

Avem nevoie de motive? Mulți dintre noi DA. Eu zic că NU. NU avem nevoie de motive pentru a crea momente prețioase și amintiri speciale. NU trebuie să ne vedem doar la zile de naștere sau la alte evenimente. Trebuie să doar să punem mâna pe telefon și să ne invităm prietenii dragi și familia, într-un loc special. Tu adună-ți gașca, eu îți dau locația – cabana Green Forest Ghermin.

De ce Green Forest Ghermin?

Pentru că ….

… este în mijlocul pădurii.

Departe de ochii lumii și de haosul cotidian, cocoțată sus pe deal, cabana Green Forest Ghermin este ascunsă în pădure. Intimitatea și liniștea sunt gazdele perfecte ale acestei cabane. Indiferent de anotimp, aici relaxarea este garantată…. doar închipuiește-ți doar – VARA, stând la soare, ascultând simfonia pădurii, privind tabloul viu oferit de verdele copacilor și albastru cerului. Iarna, când afară este frig de îngheață pritrele, tu să stai în cabană, pe canapea, cu o lumină difuză, să sorbi dintr-o cană de vin fiert și să privești pe geam spectacolul alb al naturii. Crezi că sufletul tău poate rămâne indiferent?

Green Forest Ghermin este cosy și eleganța, construită cu mult bun gust și rafinament

Green Forest Ghermin nu este orice fel de cabana …. este o cabana construită cu suflet și din suflet. Răzvan și Ioana au dat viață un proiect tare fain …. cosy și elegant, dar în același timp și inedit și simplu, cu tot confortul necesar, cabana Green Forest Ghermin este chiar locul în care vrei să ajungi … locul în care ești acasă… departe de casă. Căci DA!, aici chiar ai senzația de ACASĂ. Toate elementele se îmbină perfect. Bunul gust și simplitatea se simt încă de la intrare. Cabana este dotatăa cu tot confortul necesar – 5 dormitoare cu baie, o bucătărie complet utilată, parcare și multe spații de relaxare.

… are un living foarte mare

Hai aici cu prietenii să-l exploatăm! Este o locație, care mie mi s-a părut gândită pentru grupuri. Living-ul foarte mare de la parter – care este un open space cu bucătăria, este perfect pentru grupuri. De ce? Păi… hai să își dau niște idei ….. Uite o listă de activități perfecte pentru un astfel de weekend:

Joacă jocuri de societate. Dacă nu ai preferate, pe care să le aduci de acasă, fii fără grijă, găsești aici câteva. Răzvan și Ioana v-au lăsat lângă televizor o colecție semnificativă de jocuri de societate. Alegeți-l pe cel care se potrivește grupului tău! Fie că o să încerci să câștigi pe cont propriu sau în echipă, fie o să faci strategii ca să identifici slăbiciunile „adversarilor” sau vei încerca să găsești scurtături ascunse ale jocurilor, un lucru îți garantez…… veți avea parte de timp de calitate petrecut împreună…. multe glume și momente amuzante vor avea loc aici. In plus, dacă este inclus în plan, și un grătar sau un gulaș, în mod sigur va fi o seară de pomină!

Fă karaoke. Bine …. știu că nu toți suntem înzestrați cu acele calități vocale angelice cu care să ne delectăm publicul, dar o sesiune de casting pentru VOCEA ROMÂNIEI putem realiza la Green Forest Ghermin. Pregătește un playlist cu piesele preferate. Va ieși un concert pe cinste!

Nu trebuie să îți faci griji în privința aptitudinilor tale vocale – publicul este format doar din prietenii tăi și pădurea liniștită. Ăsta este și farmecul – îi ai alături pe cei mai nebuni prieteni ai tăi, așa că seara n-are cum să nu iasă perfectă!

… are ciubăr, foișor și spațiu pentru grătar.

Hai să ieșim afară din cabana Green Forest Ghermin. Și aici ai ce face. Garantat! Uite ce îți propun eu. Hai să începem cu un grătar sau cu un gulaș la ceaun, ca să ne domolim foamea… știi cum se spune… “Altfel vezi lumea după ce mănânci”. Iar, dacă este vară și cald, putem mânca afară, în foișor, ca să ne bucurăm de prospețimea aerului curat de munte. Dacă e prea fring, ne încălzim lângă foc, apoi intrăm în casă la căldură.

După ce mâncăm, îți propun să ne luăm costumele de baie și să facem o baie în ciubăr. O să ne relaxeze mult.

… traseele sunt accesibile și minunate în orice anotimp

Dacă gașca ta este una activă căreia îi plac drumețiile în natura, aici sigur că o să găsești ceva pe placul vostru. Sunt multe trasee care pot fi făcute la picior. Traseele sunt medii, relaxante și nu implică un grad mare de dificultate.

… poți face offroad

Chiar dacă Green Forest Ghermin este o locație, în mijlocul naturii, departe de cotidian, găsim aici un strop de adrenașină, menit să dea un flavour de picanterie și de aventura weekend-ului nostru – traseele offroad. Contra cost, putem avea parte de senzații tari de adrenalină – urcăm pe dealuri, coborâm în văi, vedem cascade – toate acestea din interiorul unei mașini de offroad. Chiar dacă, o să fim zgâlțâiți din toate încheieturile, sigur o să ne distrăm și o să ne încântăm privirile cu priveliști extraordinare.

O excursie la final de weekend la Green Forest Ghermin

Nimic nu se compară cu o scurtă escapadă la finalul unei săptămâni aglomerate, alături de prietenii tăi dragi. Iar dacă destinația aleasă e una deopotrivă ofertantă cât și relaxantă – uite cum ai obținut rețeta perfectă pentru un weekend de poveste, plin de momente faine care se vor transforma în amintiri dragi. Iar Green Forest Ghermin este cabana din lemn, ascunsă în inima muntelui, care abia așteaptă să îi călcați pragul.

Hai să ne relaxăm și să se deconectăm de grijile pe care le avem zi de zi. Ce zici, te-am convins? Ți îți mai atăt un pont – uite aici un filmuleț să vezi cât îî de fain la Green Forest Ghermin.

Despre alte cazări inedite în România, găsiți informații și în articolele:

Cabana Dominic – sau când Universul te pune pe pauză

Pensiunea La Bunica – pensiunea cu cea mai frumoasă priveliște din România

Casa Pelinica – “Pedepsiți” în vacanța la bunici

Pensiunea Casa Humor – 10 motive să te cazezi aici

Dacă ți-a plăcut acest articol, hai să-l împărtășim cu prietenii care iubesc călătoriile. Nu uita să le dai un share și prietenilor tăi. Te invit să îți creezi tu propria experiență, plecând de la informațiile din articolele și itinerariile mele.

Distribuiti pe Facebook
Distribuiti pe Twitter

Itinerarii