Brambura Park – Casa Întoarsă – o călătorie de neuitat (Destinații inedite în România – ep.26)

Haideți să vedem lucrurile de sus în jos! Da! DA! Haideți într-o o casă, ca …. un labirint întors … Haideți să fim copii pentru câteva minute și să ne bucurăm de această nouă atracție. Brambura Park – Casa Întoarsă. Brambura Park este un parc de distracții tematic și inovator care își propune să redefinească conceptele de distracție și aventură. Unul dintre cele mai captivante elemente ale acestui parc este Casa Întoarsă, o atracție care a reușit să fascineze și să impresioneze vizitatorii de toate vârstele.

Hai în Brambura Park – Casa Întoarsă:

Brambura Park – Casa Întoarsă este un labirint tridimensional, creat cu ajutorul tehnologiei avansate și al designului inovator. Odată ce intri în această casă, aparent normală, vei fi prins într-o lume de iluzii și capcane optice. Totul este pe invers! Însă… Fii pregătit! Fiecare cameră și fiecare colț ascund surprize și provocări neașteptate. Vei păși prin camere în care mobilierul este înclinat în unghiuri stranii, pereții par să se miște și gravitația pare să fie întreruptă. Această experiență deosebită îți testează abilitățile de orientare spațială, îți provoacă mintea și te lasă cu o senzație de uimire și admirație. Wanna try? Eu tare m-am distrat, căci locul îi tare fain – vezi aici.

Și cea mai tare este experiența pe care o descriu perfect : “În BRAMBURA PARK, ne dorim să te distrezi, cu mic, cu mare, să-ți scoți familia la plimbare. Să mâncați, să evadați, să râdeți în hohote, să nu fiți cuminți și să faceți zgomote.”

Proiectul și ideea din spatele atracției Brambura Park – Casa Întoarsă:

Proiectul Casa Întoarsă a luat naștere din dorința de a oferi vizitatorilor o experiență diferită și memorabilă în cadrul Brambura Park. Ideea a fost să se creeze o lume cu susul în jos, în care iluziile optice și capcanele surprinzătoare să fie elementele cheie. Rezultatul – o experiență care îi fascinează pe vizitatori de toate vârstele.

Ce găsim în Brambura Park – Casa Întoarsă?

Este un domeniu destul de vast, în care bineînțeles, la piece de resistence este Casa Întoarsă, însă găsim și alte atracții: henna tatoos, mini- Zoo (alpaca), zone chill, crazy hair, funny balloons, locur de joacă pentru copii sau piste de Tubing. Și dacă ne-am ne-am plimbat și ne-am distrat ni s-a făcut foame! NU te îngrijora, găsești aici un restaurant cu di tăti.

Influența Wonderworks:

Conceptul inițial de Casa Întoarsă a fost creat de către echipa talentată de la Wonderworks, o companie specializată în designul de experiențe unice. Influentele lor creative și experiența în domeniul iluzionismului și al artei vizuale au fost esențiale în crearea acestei atracții spectaculoase. Wonderworks a reușit să transforme o casă obișnuită într-o lume fantastică și ireală, captivând imaginația vizitatorilor și oferindu-le o experiență pe care nu o pot uita. În USA sunt mai multe Case Wonderworks, cea mai celebră fiind cea din Myrtle beach. Acolo, în Casa întoarsă, se întâmplă experimente și experiențe unice.

Brambura Park – Casa Întoarsă din Avrig, Sibiu este o atracție care te transportă într-o lume de iluzii și capcane optice, oferindu-ți o experiență de neuitat. Cu influențe creative ale Wonderworks, ideea inovatoare din spatele acestei atracții  a reușit să creeze ceva cu adevărat special și unic. Crede-mă! Oricât ai fi de trist, locul acesta îți smulge un zâmbet!

Despre alte destinații inedite din România, găsiți informații și în articolele:

Muzeul Automobilului Românesc (Destinații inedite în România – ep.25)

Biserica neogotică Ditrău (Destinații inedite în România – ep.24)

Salina Turda – Top 7 locuri pe care să le vezi în paradisul subteran al României. (Destinații inedite în România – ep.23)

Dacă ți-a plăcut acest articol, hai să-l împărtășim cu prietenii care iubesc călătoriile. Nu uita să le dai un share și prietenilor tăi. Te invit să îți creezi tu propria experiență, plecând de la informațiile din articolele și itinerariile mele.

Spor la călătorit!

Distribuiti pe Facebook
Distribuiti pe Twitter

Itinerarii