Travel Influencer by Răzvan Pascu – 12 ani de experiență în 8 cursuri

12 ani de experiență în 8 cursuri – Ce am învățat la cursul Travel Influencer by Răzvan Pascu?

Ce trebuie să fac ca să ajung Travel Influencer – răspunsul l-am găsit în cursul lui Răzvan Pascu.

De 14 ani din Indonezia până în SUA, am văzut până acum peste 40 de țări. După 12 ani de corporație, am decis să valorific această pasiune și să fac un business din ea. Și cum fac asta? De unde încep? Care este primul pas? De ce am nevoie? Cum mă prezint? Cum mă fac cunoscută?

Am bâjbâit foarte mult prin căutări pe Google. Noțiuni abstracte și nemaiauzite. Păreri, informații diferite și contradictorii. Totul era din ce în ce mai confuz…. Site/ blog/ SEO/ YOAST/ Marketing, conținut, plug-ins – prea multe, prea complicate.

Anul trecut în decembrie am primit răspunsul – primul curs Travel Influencer by Răzvan Pascu.

Îl urmăresc pe Răzvan de mai bine de 11 ani. A fost sursa mea de inspirație. Îi citeam articolele, îi vedeam aparițiile televizate. L-am apreciat și l-am invidiat, deopotrivă. “Cum poate, să facă asta? Cum reușește?” Părea a fi S.F.

Cursul mi-a depășit cu muuuuult așteptările. Simt că mi-ar fi trebuit ani de zile să ajung să am măcar acces la aceasta cantitate enormă de informație. Pentru niște “învățăcei” ca noi, lucrurile sunt foarte complicate. Cu farmecul lui, Răzvan, a prezentat simplu și curat noțiunile tehnice.  A reușit să ne facă să le înțelegem. Cursul are o structură logică, ușor de parcurs.

În plus, Travel Influencer by Răzvan Pascu în parteneriat cu cei de la EduKiwi ne-au oferit și bonusuri – interviuri cu personalități din industria turismului și multe tutoriale. Platforma este foarte user-friendly. Ah, și dacă am uitat ceva, e acolo pe platformă. Ne putem întoarce oricând să reluăm informația, să o studiem.

Pe parcursul celor 8 cursuri a lucrat la midsetul nostru.

Cel mai mult mi-a plăcut modul în care ne-a motivat – prin exemple personale, pertinente. De la curs la curs “Ne-a dat aripi”, voiam mai mult. Știam mai mult. Ne-a învățat să fim autentici. Indiferent de stilul ales, am învățat că cel mai Important lucru este să livrăm informație de calitate. Răzvan a fost obiectiv, asertiv și ne-a prezentat lucrurile cu bune și cu rele.

Ce am învățat eu?

Am învățat de la zero cum să fac un blog, cum și de unde să mă informez în industria turismului, cum să îmi fac o poveste, un brand, cum să public, cum să folosesc Seo, cum să abordez o companie de renume. Răzvan ne-a dat zeci de exemple. Avem multe modele dintre care să le alegem pe cele mai potrivite pentru noi și pentru personalitatea noastră.

Travel Influencer by Răzvan Pascu
Travel Influencer by Răzvan Pascu

Chiar dacă a fost online, nu am simțit acest lucru. Cu toții am fost colegi, ne-am ajutat, ne-am sfătuit. Am creat o comunitate. Și azi suntem împreună umăr la umăr. Avem o nedumerire, ne întrebăm, ne sfătuim, ne ajutăm. Suntem la început de drum. Nu suntem singuri, ci împreună – Prima grupă de cursanți a lui Răzvan Pascu.

Făcând bilanțul la finalul cursului Travel Influencer by Răzvan Pascu, lucrurile cele mai importante pe care le-am obținut sunt: strategia personală, telurile, hotărârea de a lucra constant și de a da tot ce e mai bun din mine. Mindsetul de învingător.

Faptic, am un blog foarte frumos, cu care mă mândresc. Am dublat numărul de followers -i pe pagina mea de Facebook în aproape 2 luni aplicând multe dintre informațiile primate în curs. Și acest lucru i-l datorez lui Răzvan, care prin feedback-urile personalizate m-a ajutat enorm.

Prin acest curs, Răzvan a creat șansa de a ne cunoaște, a împărtășit cu noi o mare parte din experiența sa și a inspirat atâția oameni: pe noi să ne găsim drumul în industria turismului și pe alții să călătorească.

Travel Influencer by Răzvan Pascu – Cursul Perfect. Este complex. Conține toate informațiile de care ai nevoie. Este ceea ce ii trebuie oricărui travel influencer începător.

Dacă vrei să te înscrii la curs găsești mai jos link-ul de înscriere.

Travel Influencer by Răzvan Pascu – Link Inscriere.

Succes noilor colegi!

Share on facebook
Distribuiti pe Facebook
Share on twitter
Distribuiti pe Twitter

Itinerarii

Europa

Barcelona

30,00 lei

Asia

Iordania

50,00 lei

Europa

Gibraltar

15,00 lei

Europa

Malaga

30,00 lei