Flight Festival 2021 – Cel mai cunoscut festival din Banat

Weekendul trecut am avut parte de două premiere tare faine: am fost pentru prima dată la Flight Festival 2021 și pentru prima data în Timișoara. Din nou, invitația prietenilor de la Experince România a fost pentru mine o surpriză tare plăcută.

Cum a fost la Flight Festival 2021?

4 scene, 2 avioane, un food court de invidiat, un playlist incendiar și peste 20.000 de spectatori. Impresionant, nu?

Vineri seara a fost prima seară de festival. Flight Festival a început în forță. Și la propriu, și la figurat. După o zi în care Soarele s-a ascuns după nori, cerul ne-a întâmpinat cu un apus de poveste peste Aerodromul Cioca și peste Timișoara.

Seara a continuat spectaculos și a culminat cu apariția Deliei, a trupei Vunk și Lost Frequencies pe scenă. Atmosfera s-a încins la maxim – toată lumea a dansat și s-a distrat, în ciuda frigului care se lăsase o dată cu venirea serii.

Chiar dacă vremea nu a fost de partea iubitorilor de festival, căci sâmbătă a plouat, distracția tot a fost pe măsură la Flight Festival 2021. Trebuie să recunosc că m-am refugiat în spectaculoasa căsuță de unde am ascultat concertele celor de la trupa Om la lună, Vanotek împreună cu Muse Quartet, Moonlight Breakfast și Golan. Pe lângă melodiile deja consacrate, am avut parte și de câteva melodii în premieră de pe noile albume.

Duminică, a fost ziua care a încununat Flight Festival 2021. Mult așteptații Robin and the Backstabbers și Vița de Vie au creat un show spectaculos. .

Ce am descoperit la Flight Festival 2021? Un Tiny house de poveste

La Flight Festival 2021 am descoperit un concept de de mini-căsuță uluitor. Tare mult mi-a plăcut această căsuță de 3m x3m aproximativ, confortabilă și foarte cosy, ultra-modernă, fancy și extrem de romantică. Deși este construită într-un stil minimalist desăvârșit, fiecare colțișor este optimizat la maximum pentru a putea avea tot confortul necesar. Touch-ul care m-a cucerit pe deplin au fost pereții și acoperișul de sticlă. De jur împrejur o lumină ambientală crea o atmosferă de poveste.

Despre Tiny House găsiți aici un articol foarte fain.

Despre Timișoara… WOW!

Cred că sunt cuvintele care descriu cel mai bine acest oraș.  Din păcate, nu am avut timp să îl explorez prea mult. Am făcut doar o scurtă plimbare prin centru, pe la Catedrala și prin Piața Operei. Dar mi-a plăcut enorm. Casele vechi impunătoare, colorate mărginesc promenadele largi. Peste tot domnește liniștea și calmul (apropo, cred că în Timișoara nicio mașină nu are claxon :))))) ). Greu de crezut, că pe aceste străzi, acum mai bine de 32 de ani s-a scris cea mai importanta filă din istoria României contemporane.

Timișoara este surprinzătoare prin colorit și jovialitate. E sobră prin farmec și arhitectură. Fascinantă prin istorie și legende. Da! Clar trebuie să mai ajung în acest oraș spectacol.

Unde ne-am cazat la Flight Festival 2021?

La Ibis Timișoara.  Hotelul face parte din  faimosul lanț Accor și a fost deschis în Martie 2021. Este un hotel modern, situat la câteva minute de mers pe jos de centrul vechi din Timișoara. Ne-am simțit tare bine aici, Totul a fost pe măsura așteptărilor: curățenia, meniu, micul dejun copios, camerele confortabile. Tare mult ne-a plăcut că au o politică pet friendly, așa că al nostru mic Bichon a venit cu noi și a fost tare fericit plimbându-se pe străzile din Timișoara.

De mult Timișoara era pe lista mea de Must See. Invitația de a participa la Flight Festival 2021 a fost ocazia perfecta de a cunoaște orașul spectacol de la Granița cu Ungaria și de a mă distra pe cinste la festival.  Mulțumesc încă odată prietenilor de la Experince România și Flight Festival 2021. Abia aștept să ne revedem prin locurile de poveste din România!

Alte articole despre ce poți face prin Transilvania găsiți la link:

Ce să faci 2 zile la Deva – 5 destinații de neratat

Lacul Vida de la Dobrești – 10 motive ca să îl vizitezi (Destinații inedite în România – ep.5)

Dacă ți-a plăcut acest articol, hai să-l împărtășim cu prietenii care iubesc călătoriile. Nu uita să le dai un share și prietenilor tăi. Te invit să îți creezi tu propria experiență, plecând de la informațiile din articolele și itinerariile mele.

Spor la călătorit!

Share on facebook
Distribuiti pe Facebook
Share on twitter
Distribuiti pe Twitter

Itinerarii

Europa

Barcelona

30,00 lei

Europa

Gibraltar

15,00 lei

Europa

Malaga

30,00 lei