Ryanair anunță anularea zborurilor din 24.03.2020

 24 Martie 2020 – Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa a anunțat sistarea tuturor zborurilor comerciale.

Alături de ei și cei de la Buzz, Lauda și Malta Air vor aplica aceleași reguli.

Având în vedere situația actuală: restricțiile fără precedent impuse de guvernele europene și numărul redus de repatrieri, Ryanair a luat decizia de susține lupta împotriva răspândirii virusului COVID-19. Comparând situația actuală a Europei cu cea din China, se estimează că restricțiile aviatice impuse de autorități vor dura cel puțin 3 luni.

În acest sens, compania a ales să țină la sol toate aeronavele sale. Pentru că situația este foarte dinamică și imprevizibilă, acum se preconizează că, cel mai probabil, în lunile Aprilie și Mai nu se vor opera zboruri. Însă, totul depinde de deciziile guvernelor UE și de evoluția situației.

Compania va pune la dispoziția guvernelor UE, aeronavele sale pentru a efectua zboruri de repatriere sau transport de medicamente și/sau provizii.

Politica Ryanair de anulare

Clienții companiei ale căror zboruri au fost/vor fi anulate vor primi un mail de informare cu procedura de restituire. Având în vedere, numărul mare de anulări, mesajul companiei este să fim răbdători și înțelegători. Personalul său face toate eforturile posibile pentru a soluționa toate cererile. De aceea, clienții vor fi informați cât mai curând posibil despre situația zborurilor lor.

Să sperăm că aceste măsuri drastice vor avea un efectul scontat și curând lucrurile vor reveni la normal.

Comunicatul dat de Ryanair îl regăsiți la link.

Informații despre alte situația actuală găsiți în articolul:

Zborurile către USA – politici de re-booking

Dacă ți-a plăcut acest articol, hai să-l împărtășim cu prietenii care iubesc călătoriile. Nu uita să le dai un share și prietenilor tăi. Te invit să îți creezi tu propria experiență, plecând de la informațiile din articolele și itinerariile mele.

Spor la călătorit!

Distribuiti pe Facebook
Distribuiti pe Twitter

Itinerarii